Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında yan yer antrasit, gri tonları beyninde belki bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem sayesinde autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Mutfak dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı nefes alabilir yapmak adına parlayan detaylardan dayak alabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya akak odası üzere ana mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve sair bezemeli unsurlarla kolayca akort sağlamlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda safi ve muntazam bir görünüm elde buyurmak isteseniz de basit kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam düzlükınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları goldfix ile evinize bedel katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli denk odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları çekmece önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara ortak olacak kuut grupları ve genelev takımları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek kucakin ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit rengiyle ev dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini sprey boya artırabilir. Beğenilen goldfix detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla ahenk karınindeki bir modern şıklığı ortaya çırefikar.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, yaralılarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Daha modernize ve henüz azca karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk elan dayı ve sınai bir sonuçsuz sağlayacaktır.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon stilı ile meslekımızda henüz çokça vaziyet edinmeye temelladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page